Antall besøkende

onsdag, januar 02, 2008

GODT NYTT SCRAPPEÅR!

Godt nytt år alle scrappevenner!
Med det nye året tror jeg det må følge en bedre oppdatering av bloggen min.
Jeg har og som målsetting å få scrappet MASSE! *håpe håpe*
Har lyst å delta på utfordringene til den nye norske scrappebloggen http://www.scrappedugnad.blogspot.com/ , og være med på noen av utfordingene til http://www.pencillines.com/ . 2 herlige blogger jeg nettopp har oppdaget.
Leverte LO en jeg har lagt her til sketch # 63 på pencillines. Digga den skissa som Katrine http://www.scrappelappeland.blogspot.com/ hadde levert som gjeste blogger!
Er det forresten noen der ute som kan fortelle meg hvordan jeg linker uten å bruke hele adressen, men kun legger ved en link under fx. pencillines?
Har fått scrappet litt i romjulen. I tillegg til denne har jeg levert 2 til nyttårskonken på www.scrapping.no, også har jeg levert 1 LO til nyttårskonkurransen på www.arcticscrapbooking.no/forum . Skal legge ut bilde etterhvert :) Har en plan om å nå romjulskonkurransen på www.minneriket.no og utfordringen på www.scrappedugnad.blogspot.com .
Jeg er begynt på jobb for fullt igjen, mens HegeHB mannen er hjemme med ungene, skolen starter ikke før 7 januar. Tror det blir en travel mnd på jobb, men håper allikevel på å finne litt scrappetid!
Ha en fortsatt fin kveld. Jeg har kost meg med scrappebingo på www.scrapping.no og etterpå har jeg gløttet litt på CSI. Nå skal jeg straks ta kvelden her :)

Ingen kommentarer: