Antall besøkende

tirsdag, januar 15, 2008

Scrappedugnad

Fikk laget et bidrag til utfordringa "found object " på scrappedugnad. Oppgaven var gitt av Colleen Vasconcellos , eieren av cupcake, og det er også et kit fra henne som er premien.
Jeg fant noen gamle bilder av Joakim fra sommeren 02. Og da det var ferie i bil tur retur Harstad-Danmark, så passet det fint og bruke merkelappen fra en av Joakims joggedresser !

Minneriket pågår det nå minnopol, og jeg er kommet på trillebårlaget sammen med Kiki, MonaV og Camilla:-) Blir spennede! Første oppgave er en BOM, der vi skal lage en LO med 10 ting jeg ikke liker/hater/misliker.
Jeg har funnet et bilde jeg vil bruke, så da er det bare å finne på resten. Må vel komme på noe. Men det ble ikke til mere scrapping i dag.. ungene sliter litt med sykdom så da måtte de komme i første rekke nå i kveld.
Håper i allefall at alle holder seg friske fremover. I morgen er det firmabowling kamp, og styremøte i Dordi - kvinnenettverket i Bardu. Så da går morgenkvelden og! Får satse på litt scrappetid torsdag og fredag!

4 kommentarer:

Stine sa...

Stilig LO, artig med den merkelappen på! Lykke til i Minnepol, skulle ønske jeg og var såpass effektiv at jeg kunne meldt meg på konkurranser! :)

Aquarell sa...

Flott LO!
Minnopol er spennende, det kom jo inn så mange bra bidrag!:D

Carrin sa...

Du er utfordra i blogggen min!

Unknown sa...

Du er utfordret i bloggen min :)

http://isabellsscrapperier.blogspot.com/