Antall besøkende

fredag, desember 26, 2008

GOD JUL I STUA!

Endelig litt oppdatering herfra.
Fikk flott julegave fra Kreativ Hobby som takk for julekortutfordringen,
fikk en liten cats eye stempelpute, 4 umonterte stempler og en pakke bånd:) Tusen takk!!
Fra ungene fikk jeg verktøysettet til bind it all, noen glimmermist og Jim Holtz linjalen!! Helmaks!
Her har julen vært litt annerledes. Hadde kveldsvakt på julaften, så vi pakket opp gavene allerede på formiddagen. 1 juledag havnet i med Joakim i Narvik på røntgen. Han har hatt en vond arm siden siste skoledag, Jeg trodde den var forstuet siden han beveget den så mye. Men etter å ha tatt for kjært med hånden i går ble den ytterligere værre. Så nå er armen gipset, etter at bildene viste brudd. Så det blir 4 uker med gips, og ikke noe skigåing på de nye skiene de første dagene i allefall.
I dag har vi bare sløva.... orke ingen ting. Bare strikka litt, må få ferdig kåpa til Helene før hun vokser ut av den. Nå er det kun ei halv lomme igjen så kommer den i vaskemaskina for toving! Blir spennende å se hvordan den blir:)
Nå kommer barnevakten snart. Skal på revy på grendehuset. Det skal bli koselig:)
Sien det er dårlig med scrapping for tiden får dere se et bilde av mine sjarmtroll.
Ha ei flott romjul!

2 kommentarer:

Carrin sa...

Stakkar....gips er ingen optimal løsning når skiene står å venter! Men regner med snøen er like fraværende oppe hos dere som her....sukk! Grønn plen og en skvulpete brun oppkjørsel!
Jaja, ønsker deg ei videre god jul og et godt nyttår!
Ser fram til noen scrappesammenkomster utpå nyåret!!
Det må vi få til hæ?

Katrine sa...

Så flott julebilde av ungene! Og stakkars Joakim som har brukket armen. Får håpe det leger seg fort. Jeg har faktisk gått på ski med gips tidligere, men man må jo være litt forsiktig da og det er kanskje ikke så lett når man er 7 år.

Var revyen bra? Her ble det avslapning i sofaen og litt kortlaging. Søstra til Kasper fyller 50 nå i romjula så da måtte jeg lage et kort.

Vi ses i morra!! Nå skal jeg ta kvelden sånn at jeg ikke er så trett når jeg får besøk i morgen ;-)