Antall besøkende

mandag, desember 07, 2009

En liten adventsoppdatering

I dag har jeg sånn smått begynt med eksamens oppgaven min som skal leveres neste tirsdag. Gjett om det skal bli deilig å få det overstått. Da skal vi ordne til jul og kose oss masse med en hjemmeværende mamma, I fjor jobbet jeg kveldsvakt på selveste julaften, så i år skal vi kose oss ekstra mye når jeg får være hjemme hele julen - for siste gang. Sånn er det når man jobber turnus, så det er bare å nyte siste permisjon, inn i mellom skoleukene.
  • I helgen hadde mamma og pappa besøk av min niese og min svigersøster, så jeg lot eksamen være eksamen og har kosa meg med familiebesøket. Julie syns det var veldig stas å få treffe Margrethe. Det ble tatt litt bilder fra helgen, men de ligger selvfølgelig ikke på denne maskinen når jeg trenger dem.
  • I stedet får dere nøye dere med noen bilder av jentene mine.
Her et bilde av Margrethe på stellebordet - flinke jenta mi! Hun er plutselig blitt så stor. Onsdag i neste uke er hun allerede 3 mnd. Her er begge jentene mine - dette bildet er tatt i dag. Helene er fortsatt veldig stolt storesøster:) I går fikk jeg laget det siste kortet jeg hadde på bestilling - en slags tagbok til bryllup. Har brukt bazzill og mønsterark fra Melissa Franses. Eller har jeg pyntet med blomster og bling. Stempeltrykket er fra et kort og godt stempel. Diktet inni har jeg printet ut på kartong. Her ser dere forsiden: Her ser dere kortet inni: Og her ser dere forsiden, baksiden og bretten inni:
  • Nå er scrappesakene pakket sammen og jeg må sette fokus på eksamensoppgave i kommunikasjon! Ha en fin kveld videre.

1 kommentar:

Katrine sa...

Nydelig bryllupskort, Hege!!