Antall besøkende

mandag, november 15, 2010

Endelig litt nye bilder

Nå er det vel på tide med et bilderas av noe av det jeg har laget de siste månedene. HAr vært alt for sløv på blogging i det siste. For tiden produserer jeg til julemessa vi skal være med på til helga, men produsjonen er dessverre laber- har slitt med dårlig hals og forkjølelse den siste tiden- så produksjonen er deretter.
Men først litt bilder av noe jeg laget for en tid tilbake som jeg ennå ikke har vist frem:) Så skal det komme mere i løpet av dagen:)
 Telyskortet av denne sorten har jeg laget noen av- de er kjempeflotte og veldig enkle egentlig. FAnt malen i Ett trykk.
 Dette dyrekortet laget jeg på scrappetreffet i Målselv i slutten av september.
 Dette dåpskortet er dessverre litt dårlig fotografert. Men dere ser nå litt av det i allefall:)
Et bursdagskort hvor jeg har brukt et av motivet stemplene. De er bare så herlige- og jeg liker ikke at de legger ned bloggen sin:(

Det var litt- siden jeg er så veldig på etterskudd så blir det med dette uten de store forklaringer så får dere heller spørre. Så skal jeg finne frem flere bilder og legge ut etterhvert her:) Har en god del som fortsatt bare venter på å komme ut i bloggen, bl.a. 2 pyramidekort som jeg har laget til mine to nieser som ble døpt i september og oktober - Det kommer det kommer..... bare å følge med på fortsettelsen:)

3 kommentarer:

Anne Bente sa...

nåååååå så super skønne kort-

klemmm

Katrine sa...

Så flott Hege at du er i gang! Blir moro til helga. :-)

HegeHB sa...

Katrine: Ja det blir spennende- men har ikke all verden å ha med meg... fikk iallefall laga to lys i dag før jeg var fri for blekk i printeren:)