Antall besøkende

mandag, januar 11, 2010

En flott award


Har vært så heldig å få denne awarden fra 2 herlige personer, Katrine og Lisa Marlene. Katrine er min herlige venninne gjennom mange år, som jeg setter utrolig stor pris på. Er så heldig at vi samtidig deler samme hobby, og har har utallige herlige scrappetimer sammen, og jeg ser frem til mange flere. I tillegg er jeg så heldig å være gumor til hennes herlige sønn. Lisa Marlene er en humørspreder som jeg har lært å kjenne på scrappetreffene jeg og Katrine har arrangert, og jeg gleder meg til neste gang vi kan ses. Det gå alt for lang tid mellom hver gang.

Reglene for denne koselige awarden er som følger:

1: Kopier awarden til bloggen din.

2: Link til personen som gav deg den.

3: Fortell 7 interessante ting om deg selv.

4: Velg 7 andre blogger som du sender den videre til.

5: Link til deres blogger.

6: Legg igjen en kommentar i deres blogger slik at de får vite om denne awarden.


Men så var de den vanskelige delen - 7 interessante ting om meg selv.

1. Som ung drømte jeg om å jobbe som journalist eller med unger. I dag har jeg jobbet i 10 år som sykepleier - og stortrives.
2. Skulle aldri bli leder - i dag holder jeg på å avslutte 2 års videreutdanning i ledelse - et veldig spennende fag - og jeg har lært utrolig mye om meg selv.
3. Barneflokken som skulle være to, har nå vokst til 3 - og lille Margrethe ha vært med til å gjøre vår lille familie komplett, og jeg nyter for engangs skyld å kunne være mamma på heltid.
4. Elsker å hobbylere, og holder på med scrapping og kortlaging. I tillegg er det moro å strikke.
5. Min store drøm er en dag å kunne jobbe med hobbyen min på heltid - holde scrappekurs, treff, ha hobbybutikk, og kunne leve av dette, designe egen stempelkolleksjon ( og jeg som ikke kan tegne engang)) - men det er nok noe som bare forblir en drøm.
6.Skulle aldri ha en dansk kjæreste når jeg flyttet til Danmark. Nå har vi i 2010 vært sammen i 15 år, og gift i 10 av dem. Jeg har verdens beste DANSKE mann og kunne ikke hatt det bedre. Han er min beste venn!! Deilig å ha en mann man kan snakke med alt om. Ingne hadde vel heller trodd at vi skulle havne i barndomshjemmet mitt igjen. Men herstortrives vi!
7. Hater husarbeid, bruker alt for mye tid foran computeren - men jeg elsker min lille rosa pc - og lykken ble komplett når jeg fikk en rosa mobiltelefon til jul.


Så til 7 personer som får awarden fra meg:

mi@: Min herlige fantastisk nettcrappevenninne som jeg har kjent i 3 år. Var så heldig å få treffe hene i RL på scrappemessa i mars 2009. Håper det kan la seg gjøre flere ganger.
Carrin: Digger deg og alt det du tryller frem. Vi må få til et treff snart! Gleder meg til å følge deg på skissedilla.
Kathrine: I min scrappedeut i Harstad i 2006 var det stort at selveste Thine på scrapping.no bodde i byen, og jeg kunne komme på samme treffkvelder som deg. Har lært utrolig mye av deg. Du er fantastisk flink.
Hanne Marit: Bardu jente som er så flink å se innom bloggen min, og jeg syns hun skal  ha en award etter den vanskelig jobben med lampa.
Lise: Min studievenninne fra videregående. Moro å ha kontakt gjennom bloggene.
Victoria: For sitt herlige vesen - tidligere kollega og scrappevenninne i Harstad.
nabon: Takk for et flott kurs i vintage ( selv om det er lenge siden) - du er utrolig flink - og så er du jo naboen til mi@.

Sånn - dette tok litt tid, men nå fikk jeg meg en skikkelig runde rundt om i bloggene her. Kos dere. Nå skal jeg koke meg te og pleie den såre halsen min:)4 kommentarer:

Lene - nabon sa...

næmmen så koselig da!!!

TUSEN TAKK!

mi@ sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar. Det varmet mitt scrappehjerte! Jeg håper også vi møtes igjen. Du er en flott person Hege!

Gratulerer med nye header. Det var på tide *hehe*

Klem

Flittiglise Norway sa...

WOW:) Takk Hege. Så gøy med award fra deg:))Så flott ny header. Ha en flott kveld i Bardu.
Klem fra Lise

Kathrine sa...

Så koselig dette var Hege! Tusen takk!