Antall besøkende

fredag, mars 19, 2010

Serviettsamling og SSS # 47I går var Helene med på sitt første sonestevne i svømming. Gjett om hun var fornøyd etter kveldens innsats, som var 25 m fri og 25 m rygg. Også Joakim er superflink og er nå på vei fra aspirant til C gruppa. Hans nye mål er å få være med på treningsleir neste sommer. I år er han dessverre 1 år for liten, og han har stadig spurt hvorfor han ikke er født i 2000.... En super idrett som hele familien er blitt veldig glad i. Bildet er av Helene når hun var på svømmekurs for 14 dager siden.

Helene er også begynt å samle på servietter, det minner meg om den gang jeg var liten og gjorde akkurat det samme. Det er moro å se når hun sitter og teller det lille antallet hun nå har. Nå er det påskeservietter som står på ønskelisten. Kanskje er det noen av mammas blogglesere som har lyst å sende henne en serviett eller 2? Gjett om jenta hadde blitt glad for post med servietter!!

Har og laget et dåpskort på bestilling, som er av samme type som det kortet jeg har i innlegget under her. Så jeg har bare tatt bilde av forsiden. Her har jeg brukt skissen inne hos SSS. Mønsterarket er pa Patterscape.
Takk for at du titter innom her. Jeg planlegger en stempeltrykk blogg candy om ikke så alt for lenge, så her er det bare å følge med:) God helg!!

6 kommentarer:

Hvite tulipaner sa...

Takk for koselig hilsen!
Så artig at give awayen min passet midt i blinken for datteren din da!
Husker da jeg selv var liten og samlet på servietter,det var skikkelig stas hver gang jeg fikk en ny serviett,hehe:)

Krysser fingrene for at datteren vinner en av premiene da :)
God helg!

Bjørg sa...

Kor masse fint du lager :) Fekk lyst til å ta fram scrappesakene mine! Er dessverre altfor lenge siden sist! Går litt i perioder det der ;)
Koseleg at du ville vere med på Give Awayen min ;)
klem frå Bjørg

Bettum Villa sa...

Her var det koselig! :)
Snakk om flink til å lage kort.. *imponert*

Klem Madelen

PS: Ta gjerne en titt på min give away ;).

Hvite tulipaner sa...

Du...selv om du ikke ble trukket ut som vinner av give awayen, så har jeg lyst å sende noen servietter til datteren din.
Kan ikke du sende meg adressen din på mail (hvitetulipaner@hotmail.com),så sender jeg avgårde noen servietter.
Hvis du vil altså...?:)
Klem fra meg

Papirskreppa sa...

Spå koselig blogg du har :) Har en jente som har samlet servietter i flere år, og samler fremdeles :) Kan sikkert sende noen til jenta di. Skal se hva vi har. Samlet selv da eg var lita.

Trude sa...

Heisann Hege.
Jeg har endel ulike servietter som jenta di kan få ,bare gi meg en adresse å sende de til. Event kan jeg legge de inn på Esso Setermoen,vi kjøre ofte forbi der,har vogn med Altevatn;-)))Skal ned i dag,enten til vogna eller videre til hytta i sør-troms.Bare å ta kontakt, sms 99550683