Antall besøkende

søndag, mars 28, 2010

Yohan Barnevandrer

I går var jeg og de to store på kino"premiere" her på Setermoen. Selv om det var en dag etter vanlig premiere for resten av landet, så var det en spesiell dag i Bardu i og med at deler av filmen var filmet her i dyreparken vår Polar Zoo, med bjørnungen Pepper som attraksjon. Det var en fantastisk flott familiefilm, og ungene og jeg storkoste oss. Denne skal vi se flere ganger. Og Yohan lua er allerede på plass. Regissørene hadde med seg luer til å selge, og ungene brukte like godt påskeferiepengene fra bestefar og bestemor tilå kjøpe seg hver sin lue.Bildet er ikke det beste, tatt med mobilen, og med to trøtte modeller, så få det bare bli som det blei:) Anbefaler i allefall alle om å se denne filmen, som har fokus på et veldig viktig tema!!

5 kommentarer:

mariannes scrapperier m.m sa...

Den filmen har datteren min og jeg lyst til og se også.

Jeg har noe i bloggen min til deg:)
Ha en fin påske

Onkel sa...

Hei
Hilsen fra Gossen i kjempefint påskevær har vi vært ute å spilt fotball. I går var vi å så 2 dager gamle Lea før vi kjørte til Gossen. God Påske!!

Linda W sa...

Hei
måtte inn å sjekke bloggen din, så mye koselig du har her. Mye flott inspirasjon å hente her. håper filmen falt i smak....
Ha en fortsatt fin dag, klem:)

Papirskreppa sa...

Skal ordne servietter.Har hatt kontakt med deg før. Vi har møttes på et scrappetreff på høsten på Setermoen. Jeg og Meretekj var der sammen. Snakket med deg:) Sendte deg bursdagskort i fjor:) Husker du kanskje nå? Brukte forumet på Scrapp&Lappp flittig tidligere.

Catrine sa...

Takk for hyggelig komentar i bloggen min. Har prøvd å svare på spørsmålene dine i et innlegg nå. :)
Høres ut som en hyggelig kinotur!